Necon A/S profil

Derfor er Necon A/S et godt valg!

Ventiler

Hos Necon A/S har vi mere end 25 års erfaring med salg af kvalitetsventiler samt udstyr dertil, og vi yder gerne en ekstra indsats for at tilfredsstille vores kunder. Vi har opnået en lang række fine referencer og fået en god portion erfaring, som kommer vores kunder til gode - ikke mindst når det drejer sig om de lidt mere specielle og krævende applikationer.

Kvalitet er nøgleordet for os, og vi lægger derfor stor vægt på rådgivning, så vi i samarbejde med kunden kan afdække de specifikke behov og derigennem finde den helt rigtige ventil. Hvis anlægget skal fungere optimalt og processen holdes kørende uden uplanlagte stop, skal kvaliteten være i orden på alle komponenterne, men vi er samtidig opmærksomme på, at prisen naturligvis også er en vigtig faktor, når der skal indkøbes ventiler.

Der er mange ventilproducenter på markedet, men den enkelte producent kan sjældent dække alle kunders behov. Hos Necon A/S sælger vi kvalitetsprodukter fra flere forskellige producenter, der er førende inden for hvert deres område, og vi kan derfor tilbyde Dem et næsten komplet produktprogram inden for ventiler og ventilregulering.

Necon A/S er derfor det bedste valg på markedet, når det drejer sig om rådgivning og løsninger vedrørende ventiler og ventilregulering.

Med venlig hilsen

Necon A/S

Billede 2